Sportmassage Heerenveen
Daar worden je spieren soepel van..

Hallo en welkom op de site van Sportmassage Heerenveen.

 

Sportmassage Heerenveen is al jaren een begrip op het gebied van massage. Niet alleen in Friesland, maar ook ver daarbuiten. Mijn naam is Kees van der Laan en ik ben januari 2009 met de praktijk gestart.

Ik ben gespecialiseerd in sportmassage en vele (top)sporters, recreanten, maar vooral veel niet-sporters weten mijn deur te vinden. Ik heb klanten uit diverse takken van sport zoals schaatsen, voetbal, wielrennen, bobslee en atletiek. Ook heb ik vele klanten die vanwege pijnklachten voortgekomen uit hun werk bij mij komen. Veel nek-, rug en schouderklachten zijn relatief goed te behandelen, vaak ook in combinatie met manuele therapie wat in hetzelfde pand is gevestigd. Mijn motto: Sportmassage, daar worden je lijf weer soepel van....

Een massage is goed voor iedereen!!

Ik probeer altijd van dienst te zijn wanneer het u het beste uitkomt. U kunt dan ook 6 dagen per week, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, bij mij terecht en mocht het zo uitkomen dan ben ik op zondag ook beschikbaar. Doordat ik zeer flexibel ben kunt u vaak zelfs op dezelfde dag bij mij terecht.

Sportmassage Heerenveen is gevestigd in in het pand van de praktijk voor manuele therapie van Rob Westera aan de Fok 47 te Heerenveen. Met Rob Westera heb ik een prima samenwerking, zodat u vaak, via mij, snel bij Rob terecht kunt om zo snel van uw pijnklachten af te komen. Ook heb ik korte lijnen met andere therapeuten op diverse vakgebieden, waar ik zelf goede ervaringen mee heb. Bij mij staat de klant centraal!

Ter kennismaking krijgt u de eerste behandeling van 30 minuten voor slechts € 20,-
Voor een afspraak kunt u contact opnemen via onderstaand telefooonnummer of via het contactformulier op deze website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op voor een eerste afspraak. U kunt ook iemand verrassen met een massagebon. Leuk om aan iemand als kado te geven. Bestellen hiervan kan per mail.

Tot ziens!!!

Kees van der Laan
06-50810804